De oplossing is het registreren van fietsen online

Fiets registreren online

klik om te vergroten

Het is simpel! Laat mensen zelf hun fietsen markeren en de kenmerken online registreren. Elke geregistreerde fiets wordt voorzien van een unieke code (het is geen rijksregisternummer) die aan de legitieme eigenaar wordt gekoppeld. Met deze code kan de vinder direct de eigenaar contacteren om de verloren of gestolen fiets terug te geven. Dit bespaart veel tijd, geld en emoties zowel voor de politie als de eigenaren.

Ons online registratiesysteem biedt burgers de mogelijkheid om snel en volledig de kenmerken van hun fietsen te kunnen registreren. Niet alleen registreren (in black box), maar de rechtmatige eigenaren hebben bovendien het volledige recht om de status van hun geregistreerde fietsen te beheren. Wanneer een fiets wordt gestolen of verloren, kunnen ze direct inloggen op hun pagina en de status aanpassen zodat ze andere burgers kunnen waarschuwen dat het om een gestolen fiets gaat. Op deze manier kunnen de gestolen fietsen (inkomstenbron van dieven) onmogelijke doorverkocht blijven worden, en als de fiets later wordt teruggevonden kan de rechtmatige eigenaar op een anonieme manier getraceerd en gecontacteerd worden.

Politie

Elke fiets die verloren of gestolen is en later teruggevonden en uiteindelijk wordt geretourneerd aan de rechtmatige eigenaar zonder dat uw organisatie hier iets voor hoeft te doen, dat is dan een fantastisch werk. U bespaart veel tijd en geld en u mobiliseert grote massa vlok om mee te helpen aan het probleem van fietsdiefstal.Want het aanpakken van dit hardnekkig probleem alleen door politie is een illusie. Dat snapt uw organisatie heel goed. Met de beperkte capaciteit -zeker in deze tijd- worden vaak andere prioriteiten gesteld en meestal valt het aanpakken fietsdiefstal niet onder de hoge prioriteiten. Zo denken de burgers en daarom zien de meesten geen nut in het doen van aangifte.

  • Wilt u meer weten over de voordelen van het registeren van fietsen online?
  • Wilt u weten hoe u uw werkzaamheden kunt verlichten?
  • Zoekt u een actieve partner op het gebied van bestrijden van fietsdiefstal?
  • Wilt u de fietsendieven kwaad maken?

 

Neemt u dan direct contact met ons op en wij zullen al uw vragen beantwoorden. Als u verder geinteresseerd bent, kunnen we een afspraak maken en onze idee bij u presenteren.

Gemeenten

Een grote en terechte ergernis van vele gemeenten zijn het toenemende aantal fietsdiefstallen, weesfietsen en overvolle fietsdepots. Vele gemeenten besteden veel geld en energie aan campagnes, acties en periodieke evenementen om dit probleem een halt toe te roepen. Maar helaas leveren deze inspanningen vaak weinig resultaat op, tenminste voor langere termijn. Er wordt van alles geprobeerd behalve met de juiste oplossing. En dat is mensen stimuleren de kenmerken van hun fietsen online registreren. Waarom? Om in het geval van diefstal direct hun fiets te kunnen signaleren als gestolen, zodat het voor het grote publiek onmiddellijk zichtbaar is. Dit is heel belangrijk en cruciaal punt in het bestrijden van fietsdiefstal.

Gemarkeerde en geregistreerde fietsen zijn waardeloos en onaantrekkelijk voor dieven. Op die manier helpen wij uw gemeente haar doelen te bereiken om het aantal fietsdiefstallen terug te dringen en uw stad fietsvriendelijk te maken.

  • Wit u meer weten hoe u effectief met beperkte budget fietsdiefstal kunt aanpakken?
  • Wilt u de fietsbezitters binnen uw regio snel kunnen contacteren?
  • Wit u eind maken aan fietsdiefstal en uw stad meer bereikbaar en leefbaar maken?
  • Wilt u het aantal van weesfietsen verminderen en het stadsbeeld schoon houden?

 

Neemt u dan direct contact met ons op voor meer informatie en concrete demonstratie van ons registratiesysteem bij u op de locatie.